Animatori petreceri copii

Animatori pentru copii in Bucuresti si Ilfov

Daca doriti inchiriere de animatori la petreceri pentru copii in Bucuresti si Ilfov, alegeti-i cu incredere pe cei de la firma Fun Events. De ce? Pentru ca avem adevarati artisti in animatie, atat la propriu, cat si la figurat. Orice animator sau animatoare din trupa Fun Events interpreteaza cu voiosie personaje Disney si alti eroi din basme, benzi desenate, seriale sau filme pentru copii. Ei ii distreaza pe micuti la petrecere cu jocuri interactive, concursuri, pictura pe fata si modelaj din baloane. Toate acestea la pret de doar 170 lei/h, per personaj.

Din echipa noastra de animatori fac parte doar tineri cu experienta in lucrul cu copiii. Ei au studii in actorie, pedagogie sau arte plastice. In cele ce urmeaza, dorim sa va dam doar cateva motive pentru inchirierea de personaje la petreceri in Bucuresti si Ilfov.

animatori petreceri copii

Animatie la petreceri

De departe, principalul motiv pentru a inchiria animatori este bucuria copiilor de a le avea prezente la petreceri pe personajele favorite. Un alt motiv este ca la aniversari, parintii nu se pot bucura pe deplin de eveniment. Aceasta, pentru ca ei sunt prea ocupati ca totul sa fie perfect pentru sarbatorit. Noi stim ca cei mici au nevoie de atentie in fiecare moment. Prin animatie cu personaje, copiii vor fi ocupati intr-un mod placut, cu jocuri interactive, special adaptate pentru varsta lor. Totul, asa incat joaca si distractia sa fie asigurate.

Echipa Fun Events din Bucuresti, este ideala pentru orice copil la zile de nastere, la botez, nunta, serbare sau orice alte evenimente la care sunt prezenti pitici. Asa, parintii se bucura fara grija de evenimente, in timp ce micutii se delecteaza cu distractie din belsug.

animatori copii bucuresti

Personaje de inchiriat

Daca organizati o petrecere pentru copii, puteti alege unul, doua sau chiar mai multe personaje pentru inchiriere. Alegerea depinde de numarul copiilor prezenti sau de activitatile pe care vi le doriti pentru ei. De exemplu, daca la unele evenimente sunt prezenti mai mult de 15 micuti si vreti ca acestia sa se bucure de toate activitatile specifice (jocuri, pictura pe fata, baloane, etc), va recomandam inchirierea a doua personaje. 

Un animator va fi mai mult pe placul baietilor la petrecere, iar o animatoare, ideala pentru fetite. Unul le va oferi distractie cu jocuri, concursuri sau dans, Cel de-al doilea, va face pictura pe fata si diferite forme amuzante din modelaj baloane.

 

Pret animatori petreceri copii: 170 lei / ora

Inchirierea oricarui personaj de la noi este la pret de 170 lei / Ora.  Pentru petrecerile de minim 2 ore, avem un pachet la care primiti BONUS un BALON Exploder, umplut cu dulciuri, caramele, bomboane. Pentru o singura ora, pretul este de 170 lei. Asadar, pentru inchiriere de animatori la petreceri pentru copii, in Bucuresti sau Ilfov, apelati cu incredere la noi. Va asiguram ca apelati la adevarati profesionisti in domeniu.

5/5 - (263 votes)
Call Now Button