Mos Craciun De Inchiriat

Mos Craciun de inchiriat in Bucuresti

Fun Events vi-l ofera pe Mos Craciun de inchiriat in Bucuresti, dar si inchiriere Craciunita, la pret promotional. De asemenea, avem si Elfi, Spiridus si alte personaje de iarna. Fie ca vi-i doriti pentru acasa, ori la serbare (la scoala sau gradinita), actorii nostri profesionisti vor veni cu bucurie la petrecerea dumneavoastra. Orice copil isi doreste sa-i intalneasca pe Mos Craciun si pe Craciunita, de aceea, vrem sa va spunem un secret. Noi, cei de la Fun Events, ii cunoastem si ii putem aduce celor mici si (de ce nu?) chiar si celor mai mari.

Indragitul Mos poate fi inchiriat in Bucuresti si Ilfov, acasa, la serbare sau la alte evenimente de sarbatori, la pret de 150 lei / ora. Iar pretul pentru inchiriere Craciunita este de numai 90 lei / ora. De asemenea, celor interesati, le spunem ca venim si la orice fel de evenimente de sarbatori. De exemplu: petreceri corporate (de firma), petreceri in mall-uri, in emisiuni TV, etc.

mos craciun de inchiriat bucuresti

Inchiriere Mos Craciun si Craciunita

Mosul este intotdeauna gata sa aduca daruri tuturor, mai ales copiilor, dar si celor mai mari, daca au fost cuminti. El poate veni insotit de prietenii sai, animatori ce pot intruchipa Craciunite, Spiridusi sau alte personaje de iarna indragie de cei mici. Animatorii ii vor distra pe copii cu jocuri, pictura pe fata si modelaj din baloane. Fie ca au fost cuminti sau poate uneori un pic mai poznasi, daruiti-le copiilor sarbatori de ca-n povesti, cu miros de acadele si cadouri cate-n stele. Dragii nostri, fiti pregatiti, pentru ca mai e putin si vine Mosul!

Spiridus – costa numai 90 lei / Ora.

Craciunita – costa numai 90 lei / Ora.

inchiriere mos craciun craciunita

Faceti o rezervare acum

Alegand inchiriere Mos Craciun de la noi, acasa sau la serbare, alegeti sevicii de la profesionisti in domeniu. Veti avea un actor profesionist, cu adevarat, la pret promotional de doar 150 lei pentru o ora. Rezervati acum cu incredere, de la o firma de incredere. Fun Events are experienta indelungata in organizari de evenimente, in special pentru copii.

 Oferta noastra este valabila pentru Bucuresti dar si pentru Ilfov. In judetul Ilfov ne deplasam (in masura disponibilitatii), .la pret adaugandu-se doar costul de transpot. Pentru orice alte detalii sau intrebari, ne puteti contacta zilnic (intre orele 08:00 – 20:00) la telefon 0755 065 545. De asemenea, ne puteti scrie si in formularul dedicat, pe care il veti putea gasi la pagina noastra de contact.

Call Now Button